اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم درخواست بیوگرافی | انجمن رمانیک

S O-O Mکاربر S O-O M تأیید شده می‌باشد.

مدیرکل بازنشسته
Thread Owner
کاربر نقره‌ای
مدیر بازنشسته
نام هنری
تست🤨
شناسه کاربر
36
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-30
آخرین بازدید
راه‌حل‌ها
74
پسندها
20,233
امتیازها
833
سکه
4,973
نام هنری
تست🤨
به نام آفریننده زمین و زمان

سلام به همه شما دوستان گل *-*

آیا از گشتن به دنبال زندگی‌نامه اغلب طولانی شاعر، نویسنده، بازیگر، خواننده و... محبوب خود خسته شده اید؟ :sisi3: آیا حوصله مطالعه چندین بیوگرافی نه چندان کامل در چندین سایت مختلف را ندارید؟ :hollering: نگران نباشین عشقتون اینجاس تا به شما کمک بنماید *-*
اسم هر هنرمندی که میخواین کاملترین بیوگرافی از اون رو بخونین توی این تاپیک بفرستین *-* تا جایی که ممکنه کاملترین بیوگرافی اون خانم/آقا محترم رو تحویل بگیرین *-*

البته باید چند نکته رو ذکر کنم:
1. سعی میکنم در کوتاه ترین زمان ممکن، بهترین و کاملترین بیوگرافی اون شخص رو براتون پیدا کنم ولی خب بعضی وقت ها ممکنه مشکلاتی داشته بشم و زمان طولانی‌تری رو منتظر بمونین *-*
2. تا جای ممکن سعی میکنم از منابع مورد اطمینان استفاده کنم ولی اگه یه وقت یکی از مطالب اشتباه بود حتما خبر بدین تا حذف بشه.
3. توجه کنین که درخواست شمارو قبلا کسی درخواست نداده باشه. (چون تاپیک بیوگرافیش حتما قبلا ایجاد شده)
4. اگه درخواست ها زیاد بشه جوری که نتونم همه رو پاسخ بدم تاپیک رو برای مدتی میبندم *-*
5. اسپم ممنوع. سوالی بود خصوصی در خدمتم *-*

با آرزوی موفقیت شما

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جی چان ووک???

سلام زندگی نامه دلبر دیلمورات بازیگر چینی