- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
خواص سیر برای سلامتی باورنکردنی است. سیر یکی از درمان های رایج گرفتگی صدا است، همچنین سیر به تنهایی برای درمان دندان درد و مخلوط سیر و زنجبیل برای درمان درد دندان عقل مؤثر است. بقراط، پزشک یونان باستان و پدر پزشکی غرب عادت داشت برای بهبود انواع مشکلات سلامتی سیر تجویز کند. درواقع، او اعتقاد داشت: «بگذارید خوراکی داروی شما باشد و دارو خوراکی شما باشد.» علم نوین اخیرا بسیاری از خواص سیر برای سلامتی را تأیید کرده است. این گیاه پرخاصیت یکی از قدیمیترین گیاهان کشت شده در جهان است و سوابق تاریخی نشان میدهند که استفاده از آن تقریبا از ۵۰۰۰ سال پیش آغاز شده است. افسانهها نشان میدهد که فرعونهای مصر برای این گیاه جادویی بسیار ارزش قائل بودند تا جایی که برای ساختن اهرام مصر، هر روز به بردگان خود مقدار مشخصی سیر میدادند تا آنها را برای انجام این کار سخت، متناسب و قوی نگه دارند. در طول تاریخ، سیر همواره بهعنوان یک درمان مناسب برای انواع بیماریها شناخته شده است.
به عنوان مثال در زمان شیوع بیماری های واگیردار مانند وبا، سل و در جنگ جهانی اول، از آن بهعنوان یک ضدعفونیکننده برای زخمهایی که نیازمند تمیز کردن و درماناند، استفاده میشد.
در هر بوتهی سیر تقریبا ۱۰ تا ۲۰ حبه وجود دارد. ما اکنون میدانیم خواص سیر برای سلامتی بهعلت ترکیبات گوگردی است که وقتی سیر خرد، له یا جویده میشود، بهوجود میآید. سیر ترکیبی به نام آلیسین دارد و بوی متفاوت سیر بهخاطر همین ترکیب است.
آلیسین از طریق دستگاه گوارش وارد بدن میشود و به تمام بدن میرود، و تأثیرات بیولوژیکی قوی اعمال میکند (که کمی به این تأثیرات خواهیم پرداخت).
بهطور خلاصه سیر گیاهی از خانوادهی پیاز است و بهخاطر کاربردش در آشپزی و خواص مفیدش برای سلامتی پرورش داده میشود. سیر سرشار از ترکیبی گوگردی به نام آلیسین است که گفته میشود بیشترین فواید سلامتی و خواص سیر از این ترکیب نشأت میگیرد.
یک پژوهش بزرگ ۱۲ هفتهای نشان داد مصرف روزانهی سیر بهعنوان مکمل غذایی، تعداد گزارشهای سرماخوردگی کسانی را که سیر مصرف کرده بودند، در مقایسه با گروه کنترل پژوهش، ۶۳ درصد کاهش داد. همچنین مدت مشاهدهی علائم سرماخوردگی به طور متوسط در گروه کنترل پژوهش ۵ روز بود، اما در گروه مصرفکنندگان سیر به ۱.۵ روز رسید و کاهشی ۷۰ درصدی داشت.
پژوهش دیگری نشان دادهاست دوز بالای عصارهی سیر (۲.۵۶ گرم در روز) میتواند تعداد روزهای ابتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا را ۶۱ درصد کاهش دهد.
به طور خلاصه سیر بهعنوان یک مکمل غذایی به پیشگیری و کاهش وخامت آنفولانزا و بهبود سرماخوردگی کمک میکند.
به عنوان مثال در زمان شیوع بیماری های واگیردار مانند وبا، سل و در جنگ جهانی اول، از آن بهعنوان یک ضدعفونیکننده برای زخمهایی که نیازمند تمیز کردن و درماناند، استفاده میشد.
۱. حاوی ترکیبی به نام آلیسین با خواص دارویی بالقوه
سیر گیاهی از تیرهی آلیوم (پیاز) بوده و ارتباط نزدیکی با پیاز، موسیر، و ترهفرنگی دارد. این گیاه در بسیاری از نقاط جهان رشد میکند و به خاطر بوی قوی و طعم خوشمزهاش، یک چاشنی محبوب در آشپزی است. بااینحال، در طول تاریخ باستان کاربرد اصلی سیر به خاطر خواص سلامتی و دارویی آن بوده است. اسناد این موضوع بهخوبی در تمام تمدنهای مهم از جمله مصریها، بابلیها، یونانیها، رومیها و چینیها ثبت شده است. تمام «انتهای گیاه» یک بوتهی سیر و هر قطعهی آن یک حبه نامیده میشود.در هر بوتهی سیر تقریبا ۱۰ تا ۲۰ حبه وجود دارد. ما اکنون میدانیم خواص سیر برای سلامتی بهعلت ترکیبات گوگردی است که وقتی سیر خرد، له یا جویده میشود، بهوجود میآید. سیر ترکیبی به نام آلیسین دارد و بوی متفاوت سیر بهخاطر همین ترکیب است.
آلیسین از طریق دستگاه گوارش وارد بدن میشود و به تمام بدن میرود، و تأثیرات بیولوژیکی قوی اعمال میکند (که کمی به این تأثیرات خواهیم پرداخت).
بهطور خلاصه سیر گیاهی از خانوادهی پیاز است و بهخاطر کاربردش در آشپزی و خواص مفیدش برای سلامتی پرورش داده میشود. سیر سرشار از ترکیبی گوگردی به نام آلیسین است که گفته میشود بیشترین فواید سلامتی و خواص سیر از این ترکیب نشأت میگیرد.
۲. بسیار مغذی است اما کم کالری
تکتک کالریهای سیر بینهایت مغذی است. ۲۸ گرم سیر برای هر نفر حاوی این مواد مغذی است:- منگنز: ۲۳ درصد نیاز بدن در هر روز؛
- ویتامین ب6: ۱۷ درصد نیاز بدن در هر روز؛
- ویتامین سی: ۱۵ درصد نیاز بدن در هر روز؛
- سلنیوم: ۶ درصد نیاز بدن در هر روز؛
- فیبر: ۶ گرم؛
- و مقادیر مناسب کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن، ویتامین B1.
- همچنین سیر حاوی مقادیر جزیی از مواد مغذی دیگر هم هست. درواقع، تقریبا مقادیری از تمام چیزهایی که نیاز داریم، در سیر یافت میشود. این فواید با مصرف ۴۲ کالری، به همراه ۸/۱ گرم پروتئین و ۹ گرم کربوهیدرات به بدنمان میرسد.
۳. خواص سیر برای درمان سرماخوردگی
گفته میشود سیر به عنوان یک مکمل در بالا بردن عملکرد دستگاه ایمنی بدن مؤثر است.یک پژوهش بزرگ ۱۲ هفتهای نشان داد مصرف روزانهی سیر بهعنوان مکمل غذایی، تعداد گزارشهای سرماخوردگی کسانی را که سیر مصرف کرده بودند، در مقایسه با گروه کنترل پژوهش، ۶۳ درصد کاهش داد. همچنین مدت مشاهدهی علائم سرماخوردگی به طور متوسط در گروه کنترل پژوهش ۵ روز بود، اما در گروه مصرفکنندگان سیر به ۱.۵ روز رسید و کاهشی ۷۰ درصدی داشت.
پژوهش دیگری نشان دادهاست دوز بالای عصارهی سیر (۲.۵۶ گرم در روز) میتواند تعداد روزهای ابتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا را ۶۱ درصد کاهش دهد.
به طور خلاصه سیر بهعنوان یک مکمل غذایی به پیشگیری و کاهش وخامت آنفولانزا و بهبود سرماخوردگی کمک میکند.