. . .

معرفی خواص زیتون

تالار خاصیت‌ها

S O-O M

مدیرکل بازنشسته
کاربر نقره‌ای
مدیر بازنشسته
نام هنری
تست🤨
شناسه کاربر
36
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-30
آخرین بازدید
موضوعات
307
نوشته‌ها
5,235
راه‌حل‌ها
74
پسندها
20,218
امتیازها
833
سن
124
محل سکونت
خونمون :|

  • #1
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم»

وَالتِّینِ وَالزَّیْتُونِ ﴿١﴾ وَطُورِ سِینِینَ ﴿٢﴾ وَهَذَا الْبَلَدِ الأمِینِ ﴿٣﴾ لَقَدْ خَلَقْنَا الإنْسَانَ فِی أَحْسَنِ تَقْوِیمٍ ﴿٤﴾ ثُمَّ رَدَدْنَاهُ أَسْفَلَ سَافِلِینَ ﴿٥﴾ إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ فَلَهُمْ أَجْرٌ غَیْرُ مَمْنُونٍ ﴿٦﴾ فَمَا یُکَذِّبُکَ بَعْدُ بِالدِّینِ ﴿٧﴾ أَلَیْسَ اللَّهُ بِأَحْکَمِ الْحَاکِمِینَ ﴿٨﴾​

زیتون ها به دو صورت سیاه و سبز یافت می شوند. البته زیتون سیاه و زیتون سبز از یک نوع هستند و تنها تفاوت آنها در زمان چیده شدن آنهاست؛ زیتون های سبز قبل از رسیدن و یا خام انتخاب می شوند در حالی که زیتون های سیاه در حالی که می رسند انتخاب می شوند. زیتون رسیده از رنگ سبز به سیاه تبدیل خواهد شد و به همین دلیل زیتون سیاه نامیده می شود.




خواص زیتون:
  1. مصرف زیتون سیاه می تواند مصرف روزانه ویتامین A را تامین کند. همانطور که می دانید یکی از مزایای ویتامین A این است که سلامتی چشم و بینایی را بهبود می بخشد.
  2. زیتون ها می تواند به مقداری از آنتی اکسیدان قوی مثل پلی فنول ها و فلانوئید بدن شما را تامین کند نه تنها این، زیتون های سیاه نیز غنی از ویتامین C، ویتامین E و ویتامین A هستند.
  3. باعث تقویت تولید گلبول های قرمز خون می شوند.
  4. زیتون ها غنی از فیبر هستند و یکی از فواید سلامتی فیبر، شکم سالم است. نه تنها آن، بلکه ویتامین E موجود در زیتون نیز برای سلامت گوارش بسیار عالی است.
  5. به دلیل داشتن ویتامین E، باعث کاهش خطر توسعه سلول های سرطانی می شود و با ترکیب با تک چربی اشباع نشده، میتوانند با سرطان روده بزرگ مبارزه و آن را کاهش دهند!
  6. برخی مطالعات نشان داده اند که خوردن زیتون های سیاه می تواند نقش ایبوپروفن را در تسکین برخی دردها در مفاصل و یا بافت های ارتباطی جایگزین کند. این به آن معنی است که زیتون های سیاه هم می توانند به عنوان کشنده درد عمل کنند.
  7. ترکیب ویتامین ث و ویتامین ایی که در زیتون های سیاه یافت می شوند دلایلی هستند که چرا این میوه به طور مرتب به عنوان درمان طبیعی پوست در نظر گرفته می شوند. ویتامین ایی تولید کلاژن را افزایش خواهد داد در حالی که ویتامین ایی از بازسازی سلول های بهینه پوست اطمینان حاصل خواهد
  8. برخی مطالعات ثابت کرده اند که زیتون های سیاه حاوی برخی ترکیبات فعال هستند که می توانند رشد آنزیم های خاص را مهار کنند که می تواند منجر به التهاب شود.
  9. ریشه مشکلات قلبی، التهاب است و همانطور که در مورد قبلی گفته شد، زیتون های سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی هستند که می تواند از برخی بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند.
  10. اگرچه زیتون های سیاه حاوی چربی ها هستند اما هنوز هم چربی های تک اشباعی خوب هستند که می توانند به مدیریت سطح کلسترول شما کمک کنند. به همین دلیل است که زیتون های سیاه از غذاهای سالم هستند که سطح کلسترول پایینی را برای آن هایی که می خواهند سطح سالم کلسترول را داشته باشند، توصیه می کنند.
  11. نه تنها برای قلب و کلسترول خوب نیست، خوردن زیتون های سیاه نیز برای بیمارانی که مبتلا به انواع خاصی از دیابت تشخیص داده شده اند، خوب است. به عبارت دیگر، مصرف آن به طور منظم می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
  12. زیتون های سیاه نه تنها برای پوست خوب بلکه برای مو خوب هستند این اتفاق در دوران کودکی می افتد. اگر کودکانی به با موهای نازک دارید آن ها را تشویق کنید که زیتون های سیاه را مصرف کنند تا موهای ضخیم و سالم داشته باشند.
  13. زیتون ها حاوی پلی فنول ها، یک ماده شیمیایی طبیعی است که استرس اکسیداتیو را در مغز کاهش می دهد. با خوردن روزانه زیتون می توانید به بهبود حافظه کمک کنید.
  14. با خوردن چند زیتون قبل از غذا، می توانید اشتها خود را کنترل کنید. این امر به این دلیل است که اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در زیتون های سالم، فرآیند هضم را آهسته و هورمون را تحریک می کنند که پیام سیری و رضایت را به مغز ارسال کند.
  15. با مصرف زیتون چربی داخل سلول ها تجزیه و چربی شکم کاهش می یابد هم چنین گفته شده این افراد کالری کمتری دریافت می کنند در نتیجه احتمال اضافه وزن در آنها پایین تر است و با مصرف زیتون ترشح هورمون سیری به نام سروتونین افزایش می یابد و به تولید آدیپونکتین که یک ماده شیمیایی موثر در سوختن چربی است کمک می کند.افرادی که به دنبال لاغری هستند می توانند با خوردن 10 زیتون قبل از غذا سرعت هضم و تا 20 در صد اشتها را کاهش دهند.
  16. گلوتاتیون یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها در بدن است و مطالعه ای نشان داد که خوردن زیتون به مقدار زیادی باعث افزایش سطح گلوتاتیون در خون می شود.
  17. از دیگر مزایای زیتون کاهش آلرژی است. بررسی های انجام شده نشان می دهد عصاره ی زیتون به عنوان آنتی هیستامین در بدن عمل می کند. زیتون می تواند واکنش هیستامین نسبت به آلرژن ها که در بدن اتفاق می افتد، را کاهش دهد واکنشی که باعث می شود در حین تجربه آلرژی، نشانه های ناخوشایندی را تجربه کنیم.
  18. اولئوروپین یکی از ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در زیتون است. اولئوروپین از آسیب رادیکال های آزاد به سلول ها و بافت ها جلوگیری می کند و در نتیجه از پیری و بیماری جلوگیری می کند.
  19. زیتون سرشار از ترکیبات مفید برای قلب به نام فنول است که خطر تشکیل لخته ی خون را در افرادی که کلسترول بالا دارند کاهش می دهد.
  20. بررسی های نشان داده، بیمارانی که چربی های تک اشباع نشده بیشتری مانند ماده موجود در زیتون، مصرف می کنند را در رژیم غذایی شان گنجانده اند 3.5 برابر شانس لقاح موفق تری داشتند.
  21. زیتون مواد مغذی ضروری و اسیدهای چرب بدن را تامین می کنند که با التهاب و آسیب مبارزه می کنند و به روش های مختلف سیستم ایمنی بدن را بهبود می دهد. بدن می تواند با ویروس ها و باکتری هایی که مضر هستند، مبارزه کند هنگامی که سیستم ایمنی بدن عملکرد خوبی دارد.
  22. زیتون سبز و سیاه به عنوان یک ماده ی تقویت کننده ی قوای ج×ن×س×ی بشمار می رود و خوردن آن برای مردان و زنان اهمیت زیادی دارد. زیتون سبز مردان را به لحاظ ج×ن×س×ی قوی می سازد و زیتون سیاه میل ج×ن×س×ی را در زنان افزایش می دهد.
  23. آلزایمر یکی از شایع ترین بیماری های جهان بشمار می رود که بر اثر تحلیل رفتن عصب ها رخ می دهد. از ویژگی اصلی این بیماری، می توان تجمع پلاکت های بتا آمیلوئید در سلول های مغزی را نام برد اما مواد موجود در زیتون ممکن است به از بین بردن این پلاک ها از سلول های مغزی کمک کنند. رژیم غذایی مدیترانه ای که حاوی زیتون و روغن زیتون است، تأثیری خوبی بر عملکرد مغز دارد.
  24. هنگامی که ویتامین E با چربی های تک اشباع شده ترکیب می شود، می تواند با سرطان روده مقابله کند و احتمال ابتلا به آن را کاهش دهد. زیتون منبع سرشار از ویتامین E است.
  25. طبق پژوهش های انجام شده زنان یونانی که در رژیم غذایی خود زیتون بیشتری داشتند 22 درصد احتمال ابتلا به سرطان سینه در آنها کمتر بود.
  26. زیتون فلاونوئید دارد که می تواند از آسیب به پانکراس محافظت کنند و به دلیل خاصیت ضد درد و ضد التهابی که دارد، می تواند برای رفع التهاب و درد شدید ناشی از التهاب پانکراس موثر واقع شود.
انجمن رمان نویسی رمانیک | دانلود رمان | خواص زیتون
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
نام موضوع : خواص زیتون دسته : خاصیت‌ها

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
109
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
113

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین