اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

بحث و گفتگو تا حالا از کسی درخواست کردید رمان شما رو بخونه؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Tina_for.81
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Tina_for.81

رمانیکی تلاشگر
Thread Owner
رمانیکی
نام هنری
گل سرخ
شناسه کاربر
8278
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-21
آخرین بازدید
پسندها
418
امتیازها
143
سکه
9,076
نام هنری
گل سرخ
من امشب برای اولین بار به دوست صمیمی‌ام که از راهنمایی تا حالا که 23 سالمه باهاش دوستم گفتم تا رمانم رو بخونه ولی حس بدی دارم با اینکه میدونم هر جور باشه اون حمایتم میکنه.

دقیقاً مستقیم از کسی درخواست مستقیم نکردم بیا رمان من رو بخون
چون خیلی یه‌جوریه، نه دقیقاً ولی یه‌جورایی انگار حس تبلیغ رمانت رو داره🤣😭
ولی شده برا ذوقم از رمانم برای دوستام یا حتی خانوادم سناریو کلی داستان رو تعریف کنم و ازشون بخوام بهم مشاوره بدن که فلان قسمت رو چیکار کنم🎀

آخرین ویرایش:
دقیقاً مستقیم از کسی درخواست مستقیم نکردم بیا رمان منو بخون
چون خیلی یجوریه، نه دقیقاً ولی یجورایی انگار حس تبلیغ رمانتو داره🤣😭
ولی شده برا ذوقم از رمانم برای دوستام یا حتی خانوادم سناریو کلی داستان رو تعریف کنم و ازشون بخوام بهم مشاوره بدن که فلان قسمت رو چیکار کنم🎀
دقیقا منم همین حس بهم دست داده انگار تبلیغ کردم خودمو... بدبختی اینجاست کسی رو ندارم که براش تعریف کنم و ازش نظر بخوام

دقیقا منم همین حس بهم دست داده انگار تبلیغ کردم خودمو... بدبختی اینجاست کسی رو ندارم که براش تعریف کنم و ازش نظر بخوام
اخیی
نه بابا اگر واقعاً دوست صمیمیت باشه حس نمی‌کنه تبلیغه... حالا باز دوست معمولی شاید ولی دوست صمیمی نه...
نمی‌دونم اسم دقیق تایپکش چی بود ولی تو همین رمانیک برای رمانیکی خوان‌ها می‌تونی تایپک نقد بزنی که مخصوص رمانیکی خوان‌ها باشه و بیان نظرشون رو بگن (البته فکر کنم برای اینم باید به یه تعداد پارت مشخصی از رمانت رسیده باشی)
این ادرس تالارشه اگر اشتباه نکنم: نقد خوانندگان آثار
به مدیرهای انجمن بگی بیشتر راهنماییت می‌کنن درمورد این موضوع...

اخیی
نه بابا اگر واقعاً دوست صمیمیت باشه حس نمی‌کنه تبلیغه... حالا باز دوست معمولی شاید ولی دوست صمیمی نه...
نمی‌دونم اسم دقیق تایپکش چی بود ولی تو همین رمانیک برای رمانیکی خوان‌ها می‌تونی تایپک نقد بزنی که مخصوص رمانیکی خوان‌ها باشه و بیان نظرشون رو بگن (البته فکر کنم برای اینم باید به یه تعداد پارت مشخصی از رمانت رسیده باشی)
به مدیرهای انجمن بگی بیشتر راهنماییت می‌کنن درمورد این موضوع...
دوست صمیمیه خیلی هم صمیمی هستیم ولی اصلا نمی‌دونست رمان مینویسم...
تاپیک نقد باید رمانم به ۳۵ پارت برسه من تازه پارت ۲۵ هستم یکیشو اون دو تای دیگه هم هنوز ۱۰ تا هم نشدن

دوست صمیمیه خیلی هم صمیمی هستیم ولی اصلا نمی‌دونست رمان مینویسم...
تاپیک نقد باید رمانم به ۳۵ پارت برسه من تازه پارت ۲۵ هستم یکیشو اون دو تای دیگه هم هنوز ۱۰ تا هم نشدن
خب اوکیه، اگر واقعاً صمیمی‌اید که مطمئین باش نه تنها ذوق می‌کنه، بلکه حمایتت هم می‌کنه...
تو خودت دوست صمیمیت بخواد نظرت رو درمورد رمانی که نوشته بگی، حس نمی‌کنی تبلیغه، درسته؟ پس اونم همچین حسی ازت نمی‌گیره.
نه اخه دو نوع نقد داریم،
یکی نقد اصلی هست (تو سه مرحله انجام می‌شه)، که اون رو باید حتماً حداقل به پارت 35 رسیده باشه؛
ولی یه نوع نقد دیگه هم هست که هرکسی از کاربرهای انجمن می‌تونه نظرش و نقد کلیش رو راجب رمانت بگه. ولی برای این دقیق شرایطش رو نمی‌دونم که مثلاً بعد از چه پارتی می‌تونی این رو اجرا کنی...

آخرین ویرایش:
حس بدی دارم از اینکه خواستم ازش
اگه دوست خوبی باشه که خیلی ذوق میکنه و از موفقیتت خیلی خوشحال میشه. اشکال نداره بالاخره دوستت دیگه خیلی هم خوبه 😉

خب اوکیه، اگر واقعاً صمیمی‌اید که مطمئین باش نه تنها ذوق می‌کنه بلکه حمایتت هم می‌کنه...
تو خودت دوست صمیمیت بخواد نظرت رو درمورد رمانی که نوشته بگی حس نمی‌کنی تبلیغه درسته؟ پس اونم همچین حسی ازت نمی‌گیره
نه اخه دو نوع نقد داریم
یکی نقد اصلی هست (تو سه مرحله انجام می‌شه) که اون رو باید حتماً حداقل به پارت 35 رسیده باشه
ولی یه نوع نقد دیگه هم هست که هرکسی از کاربرهای انجمن می‌تونه نظرش و نقد کلیش رو راجب رمانت بگه، ولی برای این دقیق شرایطش رو نمی‌دونم که مثلاً بعد از چه پارتی می‌تونی این رو اجرا کنی...
آره خب مطمئنا این فکرو نمیکنه

جدی میگی؟ از کی بپرسم شرایطش چجوریه؟