اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم تاپیک درخواست آموزش و راهنمایی

سلام خدمت همه کاربران محترم رمانیک
کاربران گرامی چنانچه نیاز به آموزش در خصوص موضوعات مختلف دارید، در این‌جا پست بزارید تا هر کس که در آن زمینه اطلاعات کافی داشت شما را راهنمایی کند.
با تشکر
سلام وقتتون بخیر من نمیدونم چجوری کار کنم با این سایت من دنبال جلد دوم رمان دلیما از خانم نگین حلاف هستم هیچ جا نیست حتی چنل خود نویسنده هم پیدا نمیکنم تورو خدا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم

سلام وقتتون بخیر من نمیدونم چجوری کار کنم با این سایت من دنبال جلد دوم رمان دلیما از خانم نگین حلاف هستم هیچ جا نیست حتی چنل خود نویسنده هم پیدا نمیکنم تورو خدا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم
گورستان پیوندها رو سرچ بزنید در گوگل
جلد دوم رمان دلیما هست...

سلام خدمت همه کاربران محترم رمانیک
کاربران گرامی چنانچه نیاز به آموزش در خصوص موضوعات مختلف دارید، در این‌جا پست بزارید تا هر کس که در آن زمینه اطلاعات کافی داشت شما را راهنمایی کند.
با تشکر
سلام و خسته نباشید خدمت شما ... ببخشید میتونیم به جای پارت پارت کردن انجمن رمان نویسی رمانیک پی دی اف کامل بفرستیم ؟ :ghalbe-sorati:
طبق نوشته ی توی سایت گفتم . گفته بود تعداد پارت هارو مشخص کنیم ولی اگه بخوام همه ی رمان رو یهو انتشار بدم چی ؟
ممنون میشم جواب بدید.

آخرین ویرایش:
سلام و خسته نباشید خدمت شما ... ببخشید میتونیم به جای پارت پارت کردن انجمن رمان نویسی رمانیک پی دی اف کامل بفرستیم ؟ :ghalbe-sorati:
طبق نوشته ی توی سایت گفتم . گفته بود تعداد پارت هارو مشخص کنیم ولی اگه بخوام همه ی رمان رو یهو انتشار بدم چی ؟
ممنون میشم جواب بدید.
@Nil@85 @IM AIDEN

ممنون میشم جواب بدید.
سلام وقت بخیر متشکرم
بله اگر اثرتون تموم شده اثر رو برای بنده در گفتگوی خصوصی ارسال کنید اثر شما نقد کلی خواهد شد توسط منتقدان ما برای سطح اثر شما
سپس اینکه درخواست طراحی جلد باید بدین تا جلد هم زده بشه ویراستاری و باقی موارد هم به عهده خود بنده است و فقط زمان نیازه و بعد اثرتون روی سایت اصلی قرار میگیره

سلام وقت بخیر متشکرم
بله اگر اثرتون تموم شده اثر رو برای بنده در گفتگوی خصوصی ارسال کنید اثر شما نقد کلی خواهد شد توسط منتقدان ما برای سطح اثر شما
سپس اینکه درخواست طراحی جلد باید بدین تا جلد هم زده بشه ویراستاری و باقی موارد هم به عهده خود بنده است و فقط زمان نیازه و بعد اثرتون روی سایت اصلی قرار میگیره
خیلی ممنونم بابت صبر و حوصلتون برای جواب به بنده .
من موضوع کلی رمان رو ارسال کردم و منتظر تایید از جانب ناظرین هستم ، فقط میخواستم در جریان این موضوع برای انجام کارم باشم متشکرم و شبتون بخیر!

سلام برای تایپ رمان در ابتدا باید درخواست ناظر بدم یا عنوان بفرستم؟

سلام برای تایپ رمان در ابتدا باید درخواست ناظر بدم یا عنوان بفرستم؟
عنوان ارسال کنید تاپیک رمانتون که ایجاد شد صبر میدید تا تایید بشه تایید که شد ناظر تعیین میشه خودش نیاز نیست درخواستی بدید برای نظارت

سلام خسته نباشید
میشه توی سایت برای رمانم عکس طراحی کنم؟یا چطور عکس مورد نظرمو برای رمانم اپلود کنم؟!

.

آخرین ویرایش: