اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم تاپیک جامع درخواست‌‌های متروکه

وقتتون بخیر
رمان اهریمن جاودانه
به متروکه منتقل بشه.
@ara.pr.o.o

سلام درخواست انتقال تاپیک های زیر به متروکه رو دارم

سلام درخواست انتقال تاپیک های زیر به متروکه رو دارم

انجام شد.

"به نام اولین معلم هستی"

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران و نویسندگان انجمن رمانیک؛ این تاپیک جهت رسیدگی به درخواست‌‌های شما عزیزان در رابطه با متروکه ها زده شده و زین پس هر کاربری قصد انتقال رمان خود به متروکه رو داره، لینک رمان رو اینجا قرار بده و مدیر تالار رمان @ara.pr.o.o رو تگ کنه. چنانچه درخواست خروج رو دارید، نام رمان رو ذکر کنید و مجدد، مدیر تالار رمان رو تگ کنید.

**یک نکته‌‌ی حائز اهمیت:
چنانچه کاربری اثر خود را دوبار به متروکه بفرستد، زمانی که درخواست خروج آن را داشته باشد، باید تعهدی بر این مبنا بدهد که برای بار سوم درخواست انتقال نخواهد داد و یا کم کاری در پست گذاری نخواهد داشت که اثر توسط مدیر تالار به متروکه منتقل شود! در غیر این صورت، دمات قفل و برای همیشه در متروع خواهد ماند.

یا حق.

"کادر مدیریت انجمن رمانیک"
سلام و خسته نباشید بنده قبلا با یک ایمیل دیگه اینجا ثبت نام کرده بودم و رمانی در حال تایپ داشتم به اسم چشم های وحشی ولی حالا ایمیلم پاک شده و بااون حساب کاربری نمیتونم وارد بشم آیا امکان داره با این حساب رمانم از متروکه خارج بشه و ادامه به نوشتن بدم؟

سلام و خسته نباشید بنده قبلا با یک ایمیل دیگه اینجا ثبت نام کرده بودم و رمانی در حال تایپ داشتم به اسم چشم های وحشی ولی حالا ایمیلم پاک شده و بااون حساب کاربری نمیتونم وارد بشم آیا امکان داره با این حساب رمانم از متروکه خارج بشه و ادامه به نوشتن بدم؟
رمانتون از متروکه خارج شده

[BGCOLOR=rgb(247, 218, 100)]اما لطف کنید هیچ پارتی با این اکانتتون نذارید.[/BGCOLOR]
@tor.anj.o.o مدیر کل عزیز با همین اکانت شما یک گپ ایجاد میکنن و رمز اکانت قبلیتون @مائده بالانی رو بهتون میدن تا وارد همون اکانت اصلیتون بشید

رمانتون از متروکه خارج شده

[BGCOLOR=rgb(247, 218, 100)]اما لطف کنید هیچ پ**ا**ر**ت**ی با این اکانتتون نذارید.[/BGCOLOR]
@tor.anj.o.o مدیر کل عزیز با همین اکانت شما یک گپ ایجاد میکنن و رمز اکانت قبلیتون @مائده بالانی رو بهتون میدن تا وارد همون اکانت اصلیتون بشید
ممنون از راهنمایی تون، وارد حساب اصلی شدم
ممکنه رمان رو از متروکه خارج کنید