. . .

آموزش ایده کیک هندوانه یلدا

تالار آموزش آشپزی

H A D I S

مدیرتالارسرگرمی
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
:|
مدیر
تالار‌سرگرمی
شناسه کاربر
846
تاریخ ثبت‌نام
2021-08-30
موضوعات
564
نوشته‌ها
1,526
راه‌حل‌ها
4
پسندها
6,130
امتیازها
368
سن
18
محل سکونت
آسمان شب

  • #1
مواد لازم

6 عدد تخم مرغ

300 گرم آرد

210 گرم شکر

100 گرم روغن

3/4 پیمانه آب

2 ق چ بکینگ پودر

1 ق چ وانیل

مراحل

اول زرده و سفیده را جدا می کنیم. سفیده را با نیمی از شکر می زنیم تا کاملا سفت شود. در یخچال می گذاریم

زرده و وانیل و باقیمانده شکر را می زنیم تا کرم رنگ شود...

آب و روغن را به تناوب اضافه می کنیم...

آرد و بکینگ پودر را به مایه زرده اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.

سفیده را در سه مرحله در موادمون فولد می کنیم

کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم.... مایه را در قالب ریخته در فر با دمای ۱۸۰ درجه (که از قبل گرم شده) به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه قرار می دیم
 

H A D I S

مدیرتالارسرگرمی
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
:|
مدیر
تالار‌سرگرمی
شناسه کاربر
846
تاریخ ثبت‌نام
2021-08-30
موضوعات
564
نوشته‌ها
1,526
راه‌حل‌ها
4
پسندها
6,130
امتیازها
368
سن
18
محل سکونت
آسمان شب

  • #2
بعد لایه لایه کرده و فیلینگ خامه می گذاریم

بعد خامه کشی مختصر...
می گذاریم یخچال یا فریزر تا خنک بشه

بعد به شیوه فالت لاین....
اول از قسمت صورتی شروع می کنیم. روی کیک و کمی از دیواره را خامه صورتی می زنیم... و قشنگ صاف و صوف می کنیم. بعد قسمت سفید را کمی نامنظم پایین قسمت صورتی می مالیم و بعد با پالت صاف و صوف می کنیم. قسمت سبز را هم مثل سفید.... با لبه نامنظم...به همه قسمتهای باقیمانده می مالیم و صاف می کنیم. (البته من چون می خواستم کمتر رنگ استفاده کنم...قسمت سفید را تا پایین ادامه دادم و در واقع در آخر یک لایه روی آن سبز کار کردم)

مقداری شکلات را روی بخار ذوب می کنیم و بعد با قیف (با سوراخ کوچک)، به شکل اشک روی نایلون می ریزیم تا خنک و سفت بشه
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین