مواد لازم
6 عدد تخم مرغ
300 گرم آرد
210 گرم شکر
100 گرم روغن
3/4 پیمانه آب
2 ق چ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
مراحل
اول زرده و سفیده را جدا می کنیم. سفیده را با نیمی از شکر می زنیم تا کاملا سفت شود. در یخچال می گذاریم
زرده و وانیل و باقیمانده شکر را می زنیم تا کرم رنگ شود...
آب و روغن را به تناوب اضافه می کنیم...
آرد و بکینگ پودر را به مایه زرده اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.
سفیده را در سه مرحله در موادمون فولد می کنیم
کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم.... مایه را در قالب ریخته در فر با دمای ۱۸۰ درجه (که از قبل گرم شده) به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه قرار می دیم
6 عدد تخم مرغ
300 گرم آرد
210 گرم شکر
100 گرم روغن
3/4 پیمانه آب
2 ق چ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
مراحل
اول زرده و سفیده را جدا می کنیم. سفیده را با نیمی از شکر می زنیم تا کاملا سفت شود. در یخچال می گذاریم
زرده و وانیل و باقیمانده شکر را می زنیم تا کرم رنگ شود...
آب و روغن را به تناوب اضافه می کنیم...
آرد و بکینگ پودر را به مایه زرده اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.
سفیده را در سه مرحله در موادمون فولد می کنیم
کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم.... مایه را در قالب ریخته در فر با دمای ۱۸۰ درجه (که از قبل گرم شده) به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه قرار می دیم
نام موضوع : ایده کیک هندوانه یلدا
دسته : آموزش آشپزی