. . .

آموزش ایده خوشمزگی?‍?

تالار آموزش آشپزی

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
147
نوشته‌ها
1,024
پسندها
1,187
امتیازها
313
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #1
?‍?سلام عزیزان من اومدم با کلی ایده های خوشمزه??

قراره باهم بخونیم که چیکار کنیم غذاهامون از حالت تکراری خارج و خوشمزه تر بشن?


lunch-585x300.md.jpg
 
نام موضوع : ایده خوشمزگی?‍? دسته : آموزش آشپزی

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
147
نوشته‌ها
1,024
پسندها
1,187
امتیازها
313
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #2
آب سیب و کتلت

اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید.

افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.


پنیر پیتزا و فیله سوخاری

معمولاً بچه‌ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند.
شما می‌توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت‌های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب‌لیموی تازه استفاده کنید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
147
نوشته‌ها
1,024
پسندها
1,187
امتیازها
313
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #3
پنیر صبحانه و ماکارونی

وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.

?‍? این ایده واقعا جواب میده و ماکارونی رو بی نهایت خوشمزه میکنه?

● خامه با سوپ سفید

اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می‌خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ‌های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ‌های سفید عطری دل‌پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می‌دهد.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
147
نوشته‌ها
1,024
پسندها
1,187
امتیازها
313
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #4
پنیر خامه‌ای با تخم‌مرغ

۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید.

وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید.

بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
147
نوشته‌ها
1,024
پسندها
1,187
امتیازها
313
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #5
● برنج با شامی

اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته‌تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید.

شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
147
نوشته‌ها
1,024
پسندها
1,187
امتیازها
313
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #6
● مایونز با جوجه کباب

اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
147
نوشته‌ها
1,024
پسندها
1,187
امتیازها
313
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #7
● قهوه با استیک

اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
147
نوشته‌ها
1,024
پسندها
1,187
امتیازها
313
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #8
● آب لیمو با ماکارونی

خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید.

به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.

معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین