. . .

آموزش آموزش درست کردن بستنی سنتی

تالار آموزش آشپزی

Alex

رمانیکی کهکشانی
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
498
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-28
آخرین بازدید
موضوعات
291
نوشته‌ها
4,597
راه‌حل‌ها
61
پسندها
13,939
امتیازها
1,409
سن
23
محل سکونت
آسمون هفتم

  • #1

مواد لازم برای بستنی سنتی

شیر پر چرب 1 لیتر
زعفران به مقدار لازم
شکر 500 گرم
گلاب نصف استکان
ثعلب 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته 50 گرم
خامه معمولی 100 گرم
 

Alex

رمانیکی کهکشانی
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
498
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-28
آخرین بازدید
موضوعات
291
نوشته‌ها
4,597
راه‌حل‌ها
61
پسندها
13,939
امتیازها
1,409
سن
23
محل سکونت
آسمون هفتم

  • #2

😋طرز تهیه بستنی سنتی😋

برای درست کردن بستنی سنتی ابتدا خامه را در یک سینی ریخته و با یک جسم صاف آن را کف سینی پهن کنید تا قطر آن تقریبا به 2 میلیمتر برسد. سینی خامه را در فریزیر قرار دهید تا یخ بزند.

در این فاصله شیر را در یک قابلمه ریخته روی گاز قرار دهید تا بجوشد، در این زمان زعفران را دم کرده و به همراه گلاب به شیر اضافه نمایید.
 

Alex

رمانیکی کهکشانی
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
498
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-28
آخرین بازدید
موضوعات
291
نوشته‌ها
4,597
راه‌حل‌ها
61
پسندها
13,939
امتیازها
1,409
سن
23
محل سکونت
آسمون هفتم

  • #3
حالا شکر و ثعلب را در ظرفی مخلوط کرده و به تدریج به قابلمه شیر اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شود.

زیر قابلمه را خاموش کرده و روی یخ قرار دهید تا خنک شود ، کمی مواد را هم بزنید تا کشدار شود.

بعد از اینکه مواد کمی خنک شد آن را داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
 

Alex

رمانیکی کهکشانی
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
498
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-28
آخرین بازدید
موضوعات
291
نوشته‌ها
4,597
راه‌حل‌ها
61
پسندها
13,939
امتیازها
1,409
سن
23
محل سکونت
آسمون هفتم

  • #4
هر نیم ساعت مواد را از فریزر بیرون آورده و هم بزنید تا 5 مرحله این کار را انجام دهید تا بستنی بخوبی کش بیاید.

در آخر پسته و خامه یخ زده را خرد کرده و به بستنی اضافه کنید ، بستنی را دربستنی خوری بریزید و سرو نمایید.😋🤩
 

Alex

رمانیکی کهکشانی
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
498
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-28
آخرین بازدید
موضوعات
291
نوشته‌ها
4,597
راه‌حل‌ها
61
پسندها
13,939
امتیازها
1,409
سن
23
محل سکونت
آسمون هفتم

  • #5

نکات مهم در تهیه یک بستنی سنتی خوشمزه :​

* برای تهیه بستنی بهتر است از خامه 35 درصد به بالا استفاده کنید.
* اگر ثعلب مورد استفاده در بستنی خوب و مرغوب نباشد بستنی دچار یخ زدگی شده و کشدار نیمشود.
* شکر زیادی باعث نبستن بستنی میشود.
* «ثعلب باعث کشدار شدن بستنی می شود»پس هر چقدر بیشتر باشد (البته نه بیشتر از حد مجاز) حالت کشدار بستنی بیشتر میشود.
 

Alex

رمانیکی کهکشانی
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
498
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-28
آخرین بازدید
موضوعات
291
نوشته‌ها
4,597
راه‌حل‌ها
61
پسندها
13,939
امتیازها
1,409
سن
23
محل سکونت
آسمون هفتم

  • #6
*اگر میخواهید بستنی را در دستگاه بستنی ساز درست کنید حتما باید آن را در فریزر قرار دهید تا کمی ببندد و بعد در دستگاه بریزید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه هم خورده و بستنی بسته شود.
* شیر را قبل از تهیه بستنی حتما بجوشانید.
* مقدارزعفران در بستنی باید طوری باشد که بعد از آماده شدن بستنی کمرنگ تر نشود.
 

Alex

رمانیکی کهکشانی
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
498
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-28
آخرین بازدید
موضوعات
291
نوشته‌ها
4,597
راه‌حل‌ها
61
پسندها
13,939
امتیازها
1,409
سن
23
محل سکونت
آسمون هفتم

  • #7
* اگر می خواهید تیکه های خامه درون بستنی یخ نزند حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنید خامه را کمی با چنگال بزنید وتوی یک سینی لبه دار یا یک ظرف پیرکس که کف ظرف پلاستیک فریزر پهن کنید سپس خامه را درون ظرف ریخته داخل فریزر قرار بدهید تا خودش را بگیرد.

نکات تکمیلی در مورد بستنی سنتی​

بستنی سنتی جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
30دقیقه
بستنی سنتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای
2 نفر مناسب میباشد.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین