. . .

آموزش آموزش آشپزی

تالار آموزش آشپزی

خدایـ جذابیتـ꧁꧂

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
1685
تاریخ ثبت‌نام
2022-02-03
موضوعات
43
نوشته‌ها
242
پسندها
1,860
امتیازها
194
محل سکونت
آتشگاه🔥

  • #1
آموزش آشپزی آسان چکاوک
 
نام موضوع : آموزش آشپزی دسته : آموزش آشپزی

خدایـ جذابیتـ꧁꧂

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
1685
تاریخ ثبت‌نام
2022-02-03
موضوعات
43
نوشته‌ها
242
پسندها
1,860
امتیازها
194
محل سکونت
آتشگاه🔥

  • #2

خدایـ جذابیتـ꧁꧂

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
1685
تاریخ ثبت‌نام
2022-02-03
موضوعات
43
نوشته‌ها
242
پسندها
1,860
امتیازها
194
محل سکونت
آتشگاه🔥

  • #3

#بادمجان_پلو

اول جداگانه بادمجان حلقه حلقه کرده و سرخ میکنیم بعد یه عدد پیاز رنده کرده در روغن سرخ میکنیم و کمی نمک و فلفل و زردچوبه دوقاشق رب بهش اضافه کردم کمی تفت دادم برنج به مرحله آبکش رسونده و با پیاز و رب مخلوط میکنیم کف قابلمه رو با روغن چرب میکنیم برنج داخل قابلمه میریزیم بعد بادمجان که حلقه حلقه کردیم روی برنج می ریزیم و از دوباره برنج روی بادمجان ریخته و در قابلمه میذاریم یک ساعت روی گاز بمونه کافیه
مرغ جداگانه اول بانمک و آب لیمو و زردچوبه آبپز کرده و بعد در روغن سرخ میکنیم موقعه سرخ کردن کمی زعفران زدم
 

خدایـ جذابیتـ꧁꧂

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
1685
تاریخ ثبت‌نام
2022-02-03
موضوعات
43
نوشته‌ها
242
پسندها
1,860
امتیازها
194
محل سکونت
آتشگاه🔥

  • #4

#فسنجون
یک عدد پیاز ریز خورد شده و یا رنده شده رو با 300 گرم گردو چرخ کرده کمی تفت بدید و بعد سه لیوان آب سرد بریزید و اجازه بدید جوش بیاد و زیر گازو کم کنید تا بپزه و جا بیوفته .( آب سرد باعث میشه به گردو ها شک بده و روغن بندازه ) بعد از 2 ساعت سه قاشق رب انار و کمی شکر و نمک و دارچین اضافه کنید .( ترشی و شیرینی فسنجون به خودتون بستگی داره .مقدار شکر و رب انار دست خودتونه )
گوشت چرخ کرده با کمی پیاز رنده شده و کمی زردچوبه نمک و فلفل خوب ورز بدید و بعد قلقلی کنید ،سرخش کنید .
بعد که گوشت قلقلی ها آماده شد به خورشت فسنجون اضافه کنید. بعد اجازه بدید خورشت بپزه و جا بیفته
 

خدایـ جذابیتـ꧁꧂

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
1685
تاریخ ثبت‌نام
2022-02-03
موضوعات
43
نوشته‌ها
242
پسندها
1,860
امتیازها
194
محل سکونت
آتشگاه🔥

  • #5

#چیز_کیک_تکنفره

دسرهای یکنفره برای مهمونیها ایده ی خیلی خوبیه. از انواع دسرها مثل #ژله یا کرم ها میتونید استفاده کنید.
این تصویر، چیز کیک ساده با توتفرنگیه. یک تکه کیک (میتونید کیک ساده بپزید یا از همین کیکها که سوپرمارکتها دارن استفاده کنید) ته لیوان بزارید برای قسمت پنیری، از مقدار مساوی خامه صبحانه و پنیر خامه ای، چند قاشق شکر و مقداری وانیل استفاده کنید و با همزن مخلوطشون کنید. چون دسر در ظرف سرو میشه نیازی به ژلاتین نداره.
 

خدایـ جذابیتـ꧁꧂

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
1685
تاریخ ثبت‌نام
2022-02-03
موضوعات
43
نوشته‌ها
242
پسندها
1,860
امتیازها
194
محل سکونت
آتشگاه🔥

  • #6

#چیکن_کوردن_بلو
از خوشمزگیش نگم براتون

مواد لازم:
سینه مرغ
ژامبون
پنیر چدار
لیموترش
سس خردل
نمک،فلفل،پاپریکا

برای سوخاری کردن:
تخم مرغ
آرد گندم
پودر سوخاری

روی میز کار سلیفون یا کیسه فریزر مینداریم
۱.سینه مرغ رو مثل ویدیو برش میزنیم و با بیفتک کوب،یا گوشت کوب و یا وردنه حسابی میکوبیم که نازک و پهن شه (دقت کنید پاره نشه) . نمک و فلفل و پاپریکا و لیمو ترش و سس خردل میزنیم بهش، ژامبون و پنیر و باز دوباره ژامبون رو لایه لایه میذاریم و رول میکنیم
سلفون رو دورش محکم میپیچیم تا هواش کاملا خارج بشه (هرچی سفت تر بهتر)
حدود ۳-۴ ساعت در یخچال میذاریم
بعد دو تا تخم مرغو هم بزنید با فلفل و ادویه اول رول هارو به آرد سفید بعد تخم مرغ آغشته کنید بعد آرد سوخاری و بعد تو روغن داغ و با حرارت کم سرخ میکنیم، یه طرفش که سرخ شد بر میگردونیم و درب تابه میذاریم که هم داخلش بپزه و هم طرف دیگش سرخ بشه
میتونید تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بذارید
و پخته شدنش رو با چنگال تست کنید
اینم از چیکن کوردن بلو جذاب و خوشمزه ی ما
 

خدایـ جذابیتـ꧁꧂

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
1685
تاریخ ثبت‌نام
2022-02-03
موضوعات
43
نوشته‌ها
242
پسندها
1,860
امتیازها
194
محل سکونت
آتشگاه🔥

  • #7

🥣یه کیک فوق العاده پوک و خوشمزه

#کیک_لیمو_پنبه_ای

مواد لازم :
آرد یک و نیم پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
نشاسته ذرت سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه سر پر
روغن مایع سه چهارم پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
وانیل نصف ق چ
آب لیمو ترش تازه دو قاشق غذاخوری
رنده پوست یک عدد لیمو(زست)
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری سر پر

ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده ها رو میزنیم تا فرم بگیره و میذاریم داخل یخچال.
زردها رو با وانیل و شکر با دورتند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه سپس ماست و آب لیموترش و رنده ی پوست لیمو رو اضافه میکنیم
خوب مخلوط میکنیم سپس روغن مایع و میریزیم و خیلی کم در حد مخلوط شدن میزنیم
سپس آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و که الک کردیم به موادمون اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط میکنیم.
سپس سفیده رو در دو مرحله داخل مواد میریزیم و از یه طرف آروم با لیسک مخلوط میکنیم
سپس داخل قالب چرب شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم. قالب بیست وپنج سانتی میان ته خوبه
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین